click to dismiss

Please logged in to see pending comments.

UsernamePassword

| Lost password

Ecuador

Recent Blog Posts from Ecuador

My future journey takes its first steps   (published in Ecuador)

February 8, 2017 by   Comments(0)

 I have just been accepted as part ot The Projects Abroad Volunteer family!! so excited to be able to travel to Ecuador!! i cant wait. so much research to do. looking forward to learning Spanish and experiencing the culture of Ecuador. 

(0 from 0 votes)
 
My future journey takes its first stepshttps://www.mytripblog.org/pg/blog/afaulkner3/read/429712/my-future-journey-takes-its-first-steps
My future journey takes its first steps
 

3 Month till the off!!   (published in Ecuador)

June 28, 2016 by   Comments(0)

Morning / Evening All,

 

I'm currently booked to go Galapolas Islands in september for 3 month. Is they anyone currently there who can give any Advice on things to do ?

 

any certain things to get prior to going?

 

thanks in Advance,

 

Liam

(0 from 0 votes)
 
3 Month till the off!!https://www.mytripblog.org/pg/blog/Liam/read/421467/3-month-till-the-off
3 Month till the off!!
 

Bittersweet   (published in Ecuador)

June 5, 2015 by   Comments(0)

Even leek het erop alsof mijn laatste week op t eiland een rotweek ging worden met tripjes die niet doorgingen en beloftes van projects abroad waaraan niet gehouden leek te worden. Dit zorgde ervoor dat ik eigenlijk wel klaar was om naar huis te gaan. Zelfs na gisteravond waar bijna alle vrijwilligers op mijn afscheidsfeestje bij Calypso kwamen (bar was dicht). Maar toen ik vanochtend opstond was alles anders. Ik voelde me opeens zo triest omdat ik morgen naar huis ga! Ik wil nog niet naar huis! O ja, toch wel, ik wil naar huis naar mn familie en vrienden! Maar mijn familie hier dan? Ik ga ze zo missen, vooral Tyron en Afrodita, mijn broertje (6 jaar) en zusje (8 jaar) hier. Maar ik kan ook niet wachten om Lise weer te zien! Zoals jullie lezen: De titel van deze blog is goed gekozen....

Deze week zou Conservation naar kickerrock gaan (een rots in zee waar veel haaien leven) en aangezien ik de afgelopen weken mijn collegas van Conservation in mijn vrije tijd veel heb geholpen met t fysieke werk (btw bomen hakken met een manchete is mijn nieuwe hobby geworden) vonden Jonathan (leider Conservation) en William (baas van projects abroad) dat ik mee mocht. Echter veranderde er steeds wel iets waardoor ik steeds 'ja, je kan mee' en 'nee, je kan niet mee' te horen kreeg. Op woensdag elk uur een ander antwoord. En hoewel ik er niet meer op had gerekend hebben ze uiteindelijk de plannen zo aangepast dat ik toch  meekon! En dus stond ik s ochtends met mn sippe gezicht klaar om naar kickerrock te gaan! 

De boottocht heen was wederom bittersweet. We kwamen langs vele plekken op t eiland waar ik mooie herinneringen aan heb. Playa Mann, waar we vele uren hebben doorgebracht op het strand, in t water en vele zonsondergangen hebben gezien. De pier waar we zijn opgestapt op de ...

(0 from 0 votes)
 
Bittersweethttps://www.mytripblog.org/pg/blog/Ilse/read/394179/bittersweet
Bittersweet
 

Afscheid nemen   (published in Ecuador)

May 30, 2015 by   Comments(1)

Dus zoals eerder gezegd zou ik de laatste zijn van ons groepje dat naar huis zou gaan. Dat hield in veel afscheidsfeestjes (positief) maar ook vele tripjes naar t vliegveld om mensen uit te zwaaien (negatief) en een weekje voor mij zonder mijn maatjes ;-(.

Maar laten we positief beginnen bij de vele topdagen die ik heb gehad. We hebben hier de regel dat je op je laatste dag mag kiezen wat je wil doen de hele dag. Die dag is dan 'jouw dag'. Eerst was Sanne aan de beurt op vrijdag. In de ochtend moesten we allemaal werken, maar ik de middag waren we vrij. Sanne en Marleen, hadden als biologen nog wat biologendingen af te ronden en dus leerde Liz mij een kaartspelletje voor twee personen. De officiele naam was geloof ik Egyptian Ratsmack of zo, maar ik heb t omgedoopd tot Egyptian rattlesnake (veel logischer toch). T is een spelletje waarbij je bij bepaalde combinaties op de stapel kaarten moet slaan en de dagen erna hebben we t tot letterlijk bloedens toe gespeeld. Zoals ik eerder al zei nemen we de kaartspelletjes erg serieus hier...haha. 

Het weer was niet heel erg goed (regen op de loer) en dus besloot Sanne om naar playa Mann te gaan, daar kunnen we t beste schuilen bij regen. De regen kwam niet en we speelden nog wat kaart op t strand. Daarna snel naar huis om te douchen en op naar t gastgezin van Sanne, waar we uitgenodigd waren voor diner. Sanne koos voor rummix drinken op straat (een plek met bankjes aan zee) en ik moet zeggen dat die keuze me goed beviel. Het was erg gezellig op de pier! Hiern zetten we ons kaartspelletje voort in de bar. Sanne wilde graag naar de discotheek maar de de rest vond de discotheek verschrikkelijk  (is ook echt verschrikkelijk) maar gelukkig waren de huisgenootjes van Sanne bereid om met Sanne mee te gaan en konden wij ons ...

(0 from 0 votes)
 
Afscheid nemenhttps://www.mytripblog.org/pg/blog/Ilse/read/392901/afscheid-nemen
Afscheid nemen
 

Inhaalpoging   (published in Ecuador)

May 29, 2015 by   Comments(0)

Oke, ik weet dat mijn vorige blog halverwege stopte en dat ik al een hele tijd niets meer van me heb laten horen. Maar hier dan een inhaalpoging. Ik was gebleven bij de zaterdag can de recordpoging. Nou t is gelukt! Record verbroken! En wat ik nog wilde vertellen over die zaterdag was dat we, nadat we verwend waren door Veronica met broodjes, we moesten wachten op de bus terug. Toen zag ik een heel hoog volleybalveld en vroeg aan een van de locals welke sport t was. Bleek t te gaan om Ecuavolley of Ecuaball. Een ecuadoriaanse variant op volleybal met een heel hoog net en met een keiharde bal. Smashen gaat dus niet, maar de overige regels zijn gelijk aan volleybal. Een van de locals kwam al aanlopen met een bal en nodigde ons uit voor een potje. Natuurlijk zou ik die kans niet aan me voorbij laten gaan. Je speelt deze sport met zn drieen en Liz en ik speelde met een local tegen drie anderen locals. Op voorhand niet erg eerlijk, twee buitenlanders in een team, maar we bleken vrij goed te zijn en wonnen gewoon!

Ik weet nog dat de rest van die zaterdag helemaal te gek was, maar ik kan me helas niet meer herinneren waarom. Misschien was t ijs eten bij Calipso, misschien aten we met zn allen bij Liz thuis, misschien hielden we een movienight of gingen we naar de bar...maar t was iig een topdag! Zondags gingen we waarschijnlijk naar t strand, maar weer kan ik me niet herinneren welk strand of wat we er deden. Waarschijnlijk kaarten, zwemmen, snorkelen en kletsen. O ja, ik weet t weer, ik ging op zondag met Marleen en Liz naar Loberia om te snorkelen en kaarten. Hier nam ik broodjes met hagelslag uit Holland voor ons mee. Amerikaanse Liz dcht dat ze in de hemel beland was: bread with lots of butter and chocolate! Really!

De week erop was de laatste week met zn vieren, want ...

(0 from 0 votes)
 
Inhaalpoginghttps://www.mytripblog.org/pg/blog/Ilse/read/392827/inhaalpoging
Inhaalpoging
 

Latest Ecuador Photo Albums

Latest Ecuador discussion

  No topics have been created.