click to dismiss

Please logged in to see pending comments.

UsernamePassword

| Lost password

April 2013

Nærum Gymnasium graduate gains experience for his future veterinary career whilst volunteering at the Conservation Project in Kenya   (published in Kenya)

April 12, 2013 by   Comments(0)

 

 

 

 

19-year-old Frederik Scharling, from Holte in Denmark, decided to travel to Kenya with Projects Abroad to do something worthwhile after completing his high school studies. With a keen interest in exploring the world and from reading the testimonials of friends and former volunteers, Frederik chose to enrol in the Conservation Project offered by Projects Abroad. “Kenya was the first country that completely attracted me,” says Frederik. Situated in the Kenyan Rift Valley, between Nairobi and Nakuru, Kigio Wildlife Conservancy is a preservation centre for many endangered species; amongst which is the elusive Rotschild’s Giraffe. “Working at the conservancy broadened my perspective and I learnt a great deal about conservation in Africa.” Packed with intense and adventurous activities, Frederik’s schedule involved road construction, giraffe surveying, mapping, fence patrols and maintenance, invasive plant removal, weekly bird population observations, poaching prevention, monthly mammal population surveys with the help of camera traps as well as growing and maintaining a tree nursery. Armed with ambition and his new experience, Frederik was in the process of nearly realizing his dream: “I want to become a veterinary doctor specializing in exotic animals; this experience has proven to be beneficial; I was able to interact and learn from the well-established veterinary organizations that frequent the conservancy on a regular basis. I also have a huge interest in nature which has made this experience more rewarding.” Living with the local people has also been interesting for Frederik, compared to his Danish culture; everything is very different in Kenya, from the food, transport system, the climate to the friendly people. “You quickly learn the differences from your home country once you arrive, but the Kenyan people are so accommodative and hospitable it soon becomes part of your life. I am learning the local language, the local traditions and Kenyan history which have been an enriching experience. ” With the breath-taking scenery, the unbelievable view of wild animals passing by from his bedroom window to the numerous visits he made around the country on weekends, Frederik has thoroughly enjoyed his 3 month stay in Kenya. Once back in Denmark, he plans to start his veterinarian studies, travel more and may be volunteer again in the future. “This is a once-in-a-life-time experience, and my advice to future volunteers is to enjoy it and to get the best out of it!”

(0 from 0 votes)
 
Nærum Gymnasium graduate gains experience for his future veterinary career whilst volunteering at the Conservation Project in Kenyahttps://www.mytripblog.org/pg/blog/kenya-social-manager/read/279313/nrum-gymnasium-graduate-gains-experience-for-his-future-veterinary-career-whilst-volunteering-at-the-conservation-project-in-kenya
Nærum Gymnasium graduate gains experience for his future veterinary career whilst volunteering at the Conservation Project in Kenya
 

Oplevelser   (published in Kenya)

April 9, 2013 by   Comments(0)

Kenya har en masse oplevelser at byde på :) 
Jeg har indtil videre besøgt Lake Nakuru, som er en national park der folder sig ud i flotte omgivelser med den store sø, som er hjemmet for de mange flamingoer. Her kan man se alt fra løver og næsehorn til almindelig ænder. Det var en fantastisk tur , og vores egne private guide George gjorde meget ud af, at vi fik lov til at se næsten alle dyrene inden vi tog hjem. Han kendte også små skjulte steder med vandfald og lignende :) (Dog ikke det vandfald der ses på billedet)
Jeg er så heldig at en værtsfamilie til to andre frivillige, gerne vil tage mig med på deres ture, når de tager afsted, som en familie. Værtsfamiliens forældre hedder George og Lea (George som jeg omtalte før), og de er den værtsfamilie alle drømmer om at få. De er utrolig søde, og er mere end villige til at gøre, hvad der skal til for at man får den bedste tur til de forskellige aktrationer. 
Sidst jeg var afsted med dem, tog vi til Thomson's Fall, som kan ses på billedet. Det er det mest berømte vandfald i Kenya, og det strækker sig på et fald på 75 m. Det var utrolig smukt, og vi gik selvfølgelig den lange vej ned, for at komme til bunden af vandfaldet. George sendte en guide efter os, da han ikke var vild med at lade at gå alene derned, da man skal kravle over en masse sten det sidste stykke. Men det var en fantastisk oplevelse, selvom jeg havde det rimelig hårdt med at kravle rundt i min gulvlange nederdel hen over stene, og derefter kravle op af de høje trapper, som tydeligvis var en smule for meget for min kondition! Men en dejlig tur var det! Og George tog os med hen til det hus som han voksede op i, da han voksede op lige bag Thomson's Fall. Dette var ogå en spændende oplevelse, da det er rart at se hvordan andre i Afrika bor, og ikke bare den lidt rigere side af befolkningen som vi er bosat hos.

Men ellers har jeg også haft en uges ferie på Zanzibar sammen med nogle af de andre frivillige. Der oplevede vi desværre ikke så meget, da vi havde alt for travlt med at være dovne i smukke strandomgivelser og havde små fester i den nærliggende villa som vi havde lejet. Men vi havde det sjovt, og er utrolig glad for at jeg tog afsted alligevel, for selvom jeg ikke så så meget, så var alt det jeg virkelig smukt! 

Men denne weekend skal jeg rejse lidt rundt med en gruppe af frivillige :) Her skal jeg se regnskoven, sejle i kano på Victoria søen og meget andet hvilket jeg glæder mig meget til!  

(0 from 0 votes)
 
Oplevelserhttps://www.mytripblog.org/pg/blog/mandersen11/read/278654/oplevelser
Oplevelser
 

Farvel Kenya - Hej Zanzibar   (published in Kenya)

April 1, 2013 by   Comments(0)

Ugerne er gået enormt hurtigt på skolen og før, vi fik set os om, var det vores sidste dag. En sørgmodig dag. Vi havde købt en masse mangoer, ananaser og papajaer til lærerne og slikpinde og bolcher til eleverne. Det blev taget godt imod. Eleverne var kede af, at vi allerede skulle afsted og skulle holde en uges ferie uden dem. Vi fik klap, sang og gaver af lærer og børn, som selv havde spyttet i kassen. Det var meget overvældende. Vores sidste weekend i Kenya tilbragte vi i Masai Mara på safari. Det var en kæmpe oplevede med et smukt sceneri. Vi så elefanter med deres unger, gnuer, bøfler, giraffer og zebraer græsse på savanen. I floderne var der krokodiller og flodheste og masse fuglearter. Vi var heldige at se mange løver dog ingen parringsdans trods sæsonen og vi var endnu mere heldige at se en gepard og en leopard. Især leoparden var utrolig smuk. D. 28 marts fik vi sagt farvel til Mama Jane. Vi skulle derfra kl 04.00, men det stoppede ikke Jane i at stå op og lave kaffe på gedemælk og give os knus og kram. Hende håber vi at se igen. Vi ankom til Nairobi 07.30 (trafikken i Nairobi er bindegal og tager tid), men efter en del søgen fik vi endelig sat os ind i det gamle propelfly. Udfra vores flybilletter vidste vi, at vores fly ville tage en time, men da vi landede fans vi det underligt, at vi ikke havde set noget hav. Stewardessen sagde en masse volapyk og Mombasa. Vi blev forvirret og en medpassager fortalte, hvad der skulle ske. Vi skulle ud af flyet i 5 min, så de kunne få ekstra benzin på og flere passagerer med på flyet for derefter at flyve videre til Zanzibar. Taxichaufføren Josef kørte os fra lufthavnen til Cristal Resort, dog med enkelte stop undervejs for at købe bananer. Vi bor vores egen lille træhytte 4 meter fra stranden, hvor vi nyder tilværelsen. Her er meget fugtigt, så vi tilbringer det meste af tiden de stranden eller poolen. Idag har vi dog været på blue safari. Vi blev sejlet ud på havet i en træbåd, hvor vi efter nogle timer stødte på koralrev. Her var fisk og koraler i alverdens farver. Vi snorklede rundt i en times tid og var meget optagede. Herefter sejlede vi videre til en sandbunke midt på havet. Her lavede de tre søde sorte mænd grillet tun og blæksprutte til os imens vi solbadede, og blev kølet ned i vandet. 

Imorgen kører vi til Chukwani, som er tæt på øens hovedstad Stone Town. Her skal vi være lidt kulturelle, men der er også en strand, som vi vil benytte:)

 På fredag kl. 18 flyver vi mod Danmark, og siger farvel til 5 spændende, lærerige og dejlige uger. Vi glæder os til at se jer, og tak fordi I har fulgt vores blok.

Varme hilsner Natasha og Anna

(0 from 0 votes)
 
Farvel Kenya - Hej Zanzibarhttps://www.mytripblog.org/pg/blog/AnnaNatasha/read/276765/farvel-kenya-hej-zanzibar
Farvel Kenya - Hej Zanzibar